Amber Heard dagelijks met de dood bedreigd door fans Johnny Depp

Amber Heard dagelijks met de dood bedreigd door fans Johnny Depp

De fans van de acteur misdragen zich behoorlijk online.

Amber Heard heeft een zware periode achter de rug. De rechtszaak die haar ex Johnny Depp tegen haar heeft aangespannen heeft ertoe geleid dat ze dagelijks door zijn fans wordt vernederd en zelfs met dood wordt bedreigd.

"Ik word elke dag lastiggevallen, vernederd en bedreigd", zei Heard toen ze donderdag voor het laatst in het getuigenbankje plaatsnam. "Iedere dag dat ik hier de rechtszaal binnenliep en mijn verhaal voor de wereld deed, vernederden anderen alle nare dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt".

Volgens Heard beweerde Depp toen ze uit elkaar gingen al dat hij er alles aan zou doen om haar elke dag aan hem te laten denken. Dat claimde hij ook in de heftige berichten die hij over Heard aan anderen schreef.

Doodsbedreigingen
Volgens Heard wordt zij dagelijks met de dood bedreigd door fans van de Pirates of the Caribbean-acteur. Zijn fans zijn erg mondig en luidruchtig op social media, waardoor het haast lijkt of Depp de rechtszaak al gewonnen heeft.

"Het ontvangen van honderden doodsbedreigingen is gewoon voor me geworden. Ik ontvang die misschien wel dagelijks en sinds het begin van deze rechtszaak zijn het er misschien wel duizenden", zei Heard. "Mensen bespotten mijn ervaringen met mishandeling".

Op dit moment beraadt de jury zich over een oordeel. Wanneer de uitspraak volgt, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair