'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' vanaf vandaag op HBO Max

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' vanaf vandaag op HBO Max

Dit zou zomaar eens het laatste deel van de reeks kunnen zijn.

HBO Max heeft vandaag een grote nieuwe titel toegevoegd aan zijn catalogus: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. In dit derde deel probeert Grindelwald de tovenaarswereld over te nemen en is het aan onze helden om hem te stoppen.

Hoewel de wereld van Harry Potter nog altijd populair is, is de magie rond de franchise grotendeels verdwenen.

Dat komt onder meer door de tegenvallende Fantastic Beasts-films, controversiële uitspraken van schrijfster J.K. Rowling en ophef rond acteurs als Johnny Depp en Ezra Miller.

Ontvangst
Dat is ook terug te zien in de ontvangst van The Secrets of Dumbledore. Op Rotten Tomatoes, een site die recensies verzamelt, scoort de film slechts 47 procent (met een gemiddelde beoordeling van een 5.5).

Aan de box office heeft hij tot nu toe 'maar' 394 miljoen opgebracht - tegenover een productiebudget van 200 miljoen. Warner Bros. hoopt dan ook vast dat de film alsnog een hit wordt op HBO Max, waar abonnees hem vanaf nu gratis kunnen bekijken.

Er is op dit moment nog niks bekend over de toekomst van de Fantastic Beasts-reeks.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen, e.a.
De duistere Gellert Grindelwald stelt zich kandidaat voor een belangrijke positie binnen de tovenaarswereld. Professor Dumbledore geeft magizoöloog Newt Scamander de leiding over een team van tovenaars, heksen en één dappere Dreuzel-bakker voor een gevaarlijke missie. Ze moeten afrekenen met Grindelwalds groeiende legioen volgelingen.


Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken op de streamingdienst HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair