Duistere nieuwe beelden 'Doctor Strange 2' met Wanda en een wel hele bekende X-Men

Duistere nieuwe beelden 'Doctor Strange 2' met Wanda en een wel hele bekende X-Men

Zelfs deze sterke mutant was niet in staat om de Scarlet Witch een halt toe te roepen.

Er is een aantal gave concepttekeningen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness op het internet verschenen. Daarop is onder meer de confrontatie tussen Wanda (Elizabeth Olsen) en een bekende X-Men te zien. Dit artikel bevat kleine spoilers.

Sam Raimi heeft met Doctor Strange in the Multiverse of Madness Marvels eerste naar horror neigende film opgeleverd. Op de onderstaande concepttekeningen, die zijn gemaakt door Alexander Mandradjiev, staat een aantal belangrijke momenten uit de prent centraal.

Niet te stoppen
In de film gebruikt Professor X (Patrick Stewart) zijn krachten om de gedachten van Wanda binnen te dringen. Daar treft hij de goede Wanda uit zijn wereld onder een laag puin aan. Vervolgens verschijnt er een rode wolk achter hem en wordt gauw duidelijk dat de Scarlet Witch zelfs door een van de sterkste mutanten ooit niet te stoppen is.

Reizen door het Multiversum
Op andere tekeningen zien we hoe zowel Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) als America Chavez (Xochitl Gomez) een portaal opent om door het Multiversum te reizen. Die eerste tekeningen zijn niet gebruikt voor de uiteindelijke film. Daarin is Strange immers afhankelijk van de krachten van Chavez om naar andere universa te reizen.







Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair