Perkamentus vs. Grindelwald in aftrap van 'The Crimes of Grindelwald'

Check de eerste 10 minuten uit de derde Fantastic Beasts.

In april verscheen dan eindelijk de derde film in de Harry Potter-prequelreeks Fantastic Beasts in de bioscopen. De film van David Yates stond voor een behoorlijk uitdaging, mede door het verlies van publiekslieveling Johnny Depp. Sinds gisteren zie je Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore op HBO Max.

Na het al wat tegenvallende Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 wist ook The Secrets of Dumbledore niet te overtuigen bij de critici. Het gevolg was een erg matige 36 procent op de Tomatometer, en de 54 procent als publieksscore is ook niet overtuigend te noemen.

Met een wereldwijde box office-score van zo'n $395 miljoen is nog helemaal niet zeker of het beloofde vierde (en vijfde) deel in de reeks gemaakt gaan worden. Voorlopig is het een breinbreker voor Warner Bros.

Eerste 10 minuten uit The Secrets of Dumbledore
"Stap terug in de Wizarding World en ervaar de openingsscène van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore," valt er te lezen op YouTube bij onderstaande clip. De film is nu in zijn geheel te zien op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair