Tom Hanks in eerste trailer Disney's 'Pinocchio'!

Tom Hanks in eerste trailer Disney's 'Pinocchio'!

Geppetto, Pinocchio en Jiminy Cricket.

Vandaag werd al duidelijk dat Disney+ Day plaatsvindt op 8 september. Dan krijgen we previews en nieuws over nieuwe films en series die op de succesvolle streamingdienst moeten gaan verschijnen. En op die speciale dag is er ook de online première van de live action-sprookjesfilm Pinocchio.

Ter voorbereiding op dat moment hebben we nu de eerste trailer voor de film van regisseur Robert Zemeckis (The Witches, 2020). Een belangrijke rol is er voor Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump).

Teaser trailer Disney's Pinocchio
De live action-film laat het geliefde verhaal zien van een houten pop die aan een spannend avontuur begint om een ​​echte jongen te worden. Hanks speelt Geppetto, de houtsnijder die Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) maakte.

Geppetto behandelt Pinocchio alsof het zijn eigen zoon is. Joseph Gordon-Levitt is Japie Krekel, die zowel Pinocchio's gids als zijn "geweten" is.


Er zijn ook rollen voor namen als Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco en Luke Evans. Vanaf 8 september zie je Disney's Pinocchio op Disney+.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair