Trailer 'The Man From Toronto': Kevin Hart & Woody Harrelson in hilarische actiefilm.

Kevin Hart en Woody Harrelson zijn verwikkeld in een hilarisch geval van identiteitsverwisseling.

De eerste trailer voor de nieuwe Netflix actie-komedie The Man From Toronto is vrijgegeven. Kevin Hart en Woody Harrelson zijn verwikkeld in een hilarisch geval van identiteitsverwisseling. De film zal beschikbaar zijn voor streaming op 24 juni.

De trailer van The Man From Toronto, bevat scènes vol actie waarin een geval van persoonsverwisseling wordt belicht. Het personage van Hart bevind zich in een gevaarlijke situatie waarin hij moet doen alsof hij een beruchte huurmoordenaar is, terwijl deze huurmoordenaar eigenlijk het personage van Woody Harrelson is.



The Man From Toronto is geregisseerd door Patrick Hughes, filmmaker van Hitman's Bodyguard, op basis van een scenario van Robbie Fox (Playing for Keeps) en Chris Bremner (Bad Boys for Life). De film vertelt het verhaal van 's werelds dodelijkste huurmoordenaar en New Yorks grootste mislukkeling als ze voor elkaar worden aangezien bij een vakantie verhuurbedrijf.

Cast
De cast bestaat uit: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco (The Flight Attendant), Kate Drummond (Wynnona Earp), Lela Loren (Altered Carbon), en Ellen Barkin (Animal Kingdom).


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair