Het scheelde niet veel of 'Thor: Love and Thunder' was volstrekt anders

Het scheelde niet veel of 'Thor: Love and Thunder' was volstrekt anders

Thor: Love and Thunder werd bijna een romantische film.

Thor: Love and Thunder-regisseur Taika Waititi gaat in een nieuw interview in op de start van de film. Ooit was hij echt bedoeld als een update van klassieke romantische verhalen.

Waititi sprak in een uitgebreid interview met Wired over de film Thor: Love and Thunder. Hij vertelde dat de volgende toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe oorspronkelijk bedoeld was als een liefdesverhaal. Maar dat veranderde.

Thor: Love and Thunder
"Het gaat er voor mij echt om dat ik iets maak waar ik interesse in heb. En niet doe wat iedereen denkt dat ik ga doen. Of wat ze van mij verwachten," aldus Waititi.

"Ik probeer letterlijk niet te doen wat de volwassenen van mij verwachten." Hij probeert dan ook niet te doen wat de studiobazen van hem willen. "Ik mis het gevoel soms als ik met studiobazen samenwerk, dat ik wakker kan worden en gewoon opgewonden ben dat ik weer kan schrijven."

"Zoveel van wat ik doe, is echt verbonden aan deadlines en mensen die iets van mij willen. Het voelt nu een beetje alsof ik in de file sta, wachtend om weer aan het werk te gaan."

Thor: Love and Thunder is 8 juli in de bioscoop te zien en de nieuwe toevoeging van Waititi aan het MCU, een nieuwe film die de boel enorm op z'n kop zou moeten zetten.

NieuwsFilm

meest populair