Eerste recensies nieuwe Netflix/Adam Sandler-film: weer een topper?

Eerste recensies nieuwe Netflix/Adam Sandler-film: weer een topper?

De volgende samenwerking met Netflix.

Over een paar dagen verschijnt op Netflix weer een nieuwe productie van en met Adam Sandler. De succesvolle Hollywoodster produceerde de basketbal-dramafilm Hustle samen met LeBron James.

Dit keer dus geen typische komedie met Sandler die de afgelopen jaren steeds meer prima ontvangen drama's oplevert. Nu dus een film waarin hij als een ongelukkige basketbalscout een groot talent onder zijn hoede neemt.

Ondertussen staan de eerste recensies op Rotten Tomatoes en dat levert op het moment van schrijven een prima 90 procent na 29 recensies. Een Critics Consensus is er nog even niet.

Voorspelbaar, maar ontwapenend
"Het is misschien een formule die de fout in lijkt te gaan, maar het sportdrama Hustle is misschien wel de beste speelfilm van Happy Madison ooit," van Scott Campbell van We Got This Covered.

"Er zijn momenten dat Hustle in clichés vervalt... Maar er is een ontwapenende oprechtheid in de film die ervoor zorgt dat je blijft kijken," schrijft David Rooney van The Hollywood Reporter.

"Een aangename combinatie van humor, pijn, actie op het veld en verlossende opbeurendheid die meer in de buurt komt van een solide inspirerende sportfilm dan iets dat representatief is voor het Sandler-oeuvre," vindt Robert Abele van TheWrap.

"Hustle is de zeldzame sportfilm die zijn liefde voor het spel naar het scherm vertaalt. Het is een beetje oubollig en te voorspelbaar geplot. Maar hoeveel basketbalfilms zijn dat niet?" schrijft Chris Vognar van San Francisco Chronicle.

Vanaf 10 juni staat Hustle van docu-maker Jeremiah Zagar op Netflix. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair