Hustle (2022)

Zonder overdaad bekende basketballers blijft van dit sportdrama weinig over dan een sentimenteel en voorspelbaar plot.
play

7,0 details

  • 117 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Sport
  • Verenigde Staten
117 Min Verenigde Staten

Een basketbalscout wordt onterecht ontslagen. In het buitenland stuit hij op een jonge, getalenteerde basketballer die een woelig verleden kent. Zonder toestemming van zijn team reist de scout met de jongen naar de Verenigde Staten terug. Samen krijgen ze een kans om te bewijzen dat ze het in zich hebben om het tot in de grootste competitie te schoppen.

Regie
Jeremiah Zagar
Cast
Adam Sandler, Queen Latifah, Robert Duvall, Ben Foster, Raúl Castillo, Jaleel White, María Botto, Lyon Beckwith, Kenny Smith, Jerry Lobrow, Andrea Sooch, Scot Teller, Kevin D. Benton, Juancho Hernangomez, Heidi Gardner, Jordan Hull, Oliver Morton, Ainhoa Pillet, Moe Wagner, Michael Foster Jr., Kendra Marie, Elvin Rodriguez, Boban Marjanovic, Matisse Thybulle, Bryan Enright, Julius Erving, David Hammond, Rob Jankowski.
Release
03.06.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Jeremiah Zagar | Scenario: Will Fetters, Taylor Materne | Cast: Adam Sandler (Stanely Sugarman), Ben Foster (Vince Marrick), Robert Duvall (Rex Marrick), Queen Latifah (Teresa Sugerman), Juancho Hernangómez (Bo Cruz), e.a. | Speelduur: 117 minuten | Jaar: 2022

In Hustle kan Adam Sandler al zijn liefde voor basketbal kwijt als talentscout en aspirerend assistent-coach van de Philadelphia 76ers. Geproduceerd door de acteur zelf en basketballegende LeBron James, kan de film rekenen op veel cameo's van bekende NBA-spelers, die even laten zien wat ze allemaal kunnen met de bal. Het levert een bonte boel op met veel mooie shots van de makers én de spelers, maar qua verhaal loopt de film vaak vast in tergende clichés.

Samengevat is de film een natte droom voor basketbalfans. Naast Sandler staat Juancho Hernangómez, een Spaanse basketspeler in de NBA, te schitteren in zijn debuutrol, samen met veel andere bekende namen: Shaquille O'Neal, Doc Rivers, Allen Iverson, Dirk Nowitzki, en ga zo maar door. Het duel op het veld wordt uitmuntend uitgevoerd door de cast en net zo goed in beeld gebracht door de crew. Alleen voelt de film soms meer als een basketbalwedstrijd op televisie met betere cinematografie, commentaar van Sandler en een motiverend verhaaltje eromheen.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Hustle Nieuwsberichten