Verrassende acteur is de meest populaire van Netflix ooit

Verrassende acteur is de meest populaire van Netflix ooit

Adam Sandler blijkt een soort goudmijn.

Hustle, het nieuwe drama van Adam Sandler voor Netflix, blijkt niet alleen kritisch een enorm succes te zijn, maar trekt ook veel, heel veel, kijkers.

De statistieken van zowel recensiewebsite Rotten Tomatoes, als de kijkcijfers van Hustle zoals Netflix die vrijgaf, wijzen erop dat Sandler groot succes boekt met de nieuwe wending van zijn carrière sinds hij tekende voor Uncut Gems in 2019.

Hustle is een succes
Lange tijd was de carrière van Sandler gekenmerkt door teleurstellingen, met name door vrij lui bedachte en uitgewerkte komedies, die voelden als fabriekswerk.

Netflix meldt nu dat Hustle in zijn eerste week 84,58 miljoen uren bekeken zijn. Dat is dubbel zoveel als de tweede film op de toplijst van Netflix.

Hustle scoort niet alleen enorm goed in de Verenigde Staten deze week, maar ook in 91 andere landen, laat Netflix weten. Het gaat om landen in de regio's Azië, Oceanië, Afrika, Europa en de Amerika's.

Wat de score op Rotten Tomatoes betreft, zien we dat Hustle ontvangen wordt met 92 procent bij critici en net zoveel bij het publiek. Waarmee de film in de top vijf best ontvangen films van Sandler staat.

NieuwsFilm

meest populair