Abbey Hoes gooit haar billen in de strijd op Insta-foto's

Abbey Hoes gooit haar billen in de strijd op Insta-foto's

Mooi misschien, opvallende pakjes zeker.

De afgelopen dagen zagen we Abbey Hoes al voorbij komen in het celeb-hoekje op FilmTotaal. Nu hebben we weer twee opvallende foto's van de Nederlandse actrice die een paar dagen geleden werd uitgroepen tot de "mooiste vrouw van Nederland".

Nu zijn de meningen daar ongetwijfeld over verdeeld, de actrice lijkt bijzonder blij met de uitverkiezing en deelde weer wat opvallende foto's van zichzelf op Instagram.

Abbey, geboren in Rotterdam, debuteerde in 2008 op de Nederlandse televisie, als Brechtje in Spangas. Ze was twaalf afleveringen te zien. Daarna volgende een rolletje in Lover of loser en aandelen in Tirza en Razend. De rest is historie.

Op de tennisbaan en aan het zwembad
"Let's play 🎾 Door FHM Nederland verkozen tot mooiste vrouw! Wat een eer 💛🌼," schrijft ze bij een foto op een tennisbaan. Bij weer een andere foto schrijft Abbey weer helemaal niets. De foto aan het zwembad moet voor zichzelf spreken.


De 27-jarige Abbey Hoes in haar opvallende nachtkleding zien? Check de foto's dan hier en hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair