Dit is waarom Sam Neill besloot terug te keren in 'Jurassic World: Dominion'

Dit is waarom Sam Neill besloot terug te keren in 'Jurassic World: Dominion'

We zagen zijn personage voor het laatst in Jurassic Park III.

Acteur Sam Neill heeft bekendgemaakt waarom hij besloot zijn rol als dr. Alan Grant te herpakken in Jurassic World: Dominion. De acteur speelde het personage meer dan 20 jaar geleden voor het laatst.

Neill speelde het personage voor Jurassic World: Dominion het laatst in Jurassic Park III. Neill speelde de rol daarvoor ook in de eerste film uit de franchise: Jurassic Park.

Jurassic Park
In 1993 begon de filmreeks met de eerste Jurassic Park-film. In deze film speelden onder andere Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum - die alledrie terugkeren in Jurassic World: Dominion.

De Jurassic Park filmreeks werd in 2015 opnieuw tot leven gewekt met Jurassic World. Hierdoor hoopte veel fans dat de sterren van de originele trilogie hun rollen zouden herpakken - wat in beide Jurassic World: Fallen Kingdom en Jurassic World: Dominion gebeurde.

Sam Neill
In een recent interview legde Sam Neill uit waarom hij besloot zijn rol als Alan Grant te herpakken. De acteur legde uit dat het voornamelijk regisseur Colin Trevorrow was die hem wist te overtuigen.

Neill waardeerde Trevorrows liefde en passie voor de Jurassic Park-personages. Dit is wat de acteur precies zei in het interview: "Nou, vooral zijn grote en blijvende genegenheid voor die personages en hoe hij wilde dat ze volledig geïntegreerd zouden worden in de Jurassic World-wereld. En dat heeft me dus overgehaald. En ook het idee om weer met Jeff en Laura op te trekken, wat natuurlijk op zich al aantrekkelijk is."

NieuwsFilm

meest populair