'Bad Boys for Life' regisseurs vergelijken het werken aan 'Ms. Marvel' met 'Batgirl'

'Bad Boys for Life' regisseurs vergelijken het werken aan 'Ms. Marvel' met 'Batgirl'

Adil El Arbi en Bilall Fallah werkte beide voor het MCU en het DCEU!

Bad Boys for Life regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah vergelijken het werken aan Ms. Marvel met het werken aan Batgirl. Over enkele dagen zal Iman Vellani haar MCU debuut maken in de volgende live-action Disney+-serie [i]Ms. Marvel.

El Arbi en Fallah hebben de serie Ms. Marvel geregisseerd voordat ze begonnen als regisseurs voor de opkomende Warner Bros. en DC Comics film Batgirl. De opnames voor Batgirl werden afgelopen april afgerond.

Ms. Marvel vs. Batgirl
In een exclusief interview met Screen Rant bespraken de regisseurs hun manier tot het introduceren van Ms. Marvel en Batgirl aan de wereld. Daarnaast bespraken El Arbi en Fallah hoe het was om met Leslie Grace en Michael Keaton samen te werken aan Batgirl.

De regisseurs vergeleken hierbij hun ervaringen met het werken aan Ms. Marvel. El Arbi had voornamelijk het woord in dit interview.

Adil El Arbi
Hij had het volgende te zeggen: "Het is een grote, grote eer. Het is een groot voorrecht. Het is duidelijk beide uiteinden van het spectrum waar Ms. Marvel is zeer helder en kleurrijk, we hebben die animatiestijl erin, terwijl Batgirl donkerder is. Het is DC. Het is Gotham. En het is gewoon geweldig om Leslie Grace te hebben die dat personage [tot leven] brengt." Daarnaast zei hij ook: "We werden verliefd op dat karakter toen we de Batman Animated series zagen toen we kinderen waren, dus we hopen dat dit een soort van model is van die stijl en Tim Burton films, natuurlijk, en met Keaton als Batman als onze eerste superheld? Het is gewoon een droom."

Regisseur Bilall Fallah noemde het een kippenvel moment om samen te werken met Michael Keaton. Hier was El Arbi het volledig mee eens, vooral om Keaton in zijn ogen de "OG" Batman is.

NieuwsFilm

meest populair