Teaser van 'Smile' geeft een verontrustende eerste blik op de mysterieuze horrorfilm

Teaser van 'Smile' geeft een verontrustende eerste blik op de mysterieuze horrorfilm

Binnenkort verschijnt de volledige trailer online!

In enkele (Amerikaanse) bioscopen speelt een verontrustende teaser voor films als en [film=]Crimes of the Future. De teaser is voor Paramount Player's nieuwste horrorfilm genaamd Smile.

De teaser die online te vinden is een verkorte versie die maar twee clips uit de teaser laat zien. De online teaser laat zien hoe een man met een glimlach in een ziekenhuiskamer zit, en hoe een vrouw met een angstaanjagende glimlach recht de camera inkijkt.

Laura Hasn't Slept
Smile is geschreven en geregisseerd door Parker Finn. Het verhaal van deze horrorfilm is gebaseerd op zijn eigen korte horrorfilm Laura Hasn't Slept.

Deze korte horrorfilm kwam uit in 2020 en ontving kritisch redelijk wat lof. Zo won Laura Hasn't Slept ook de speciale jury Midnight Short prijs op het SXSW Film Festival.

Smile
In Smile speelt Sosie Bacon de hoofdrol van Rose, een psychiater die achtervolgd wordt door iets wat in haar ogen bovennatuurlijk is. Na een bizar incident met een patiënt, begint ze onverklaarbare gebeurtenissen mee te maken die alleen zij kan zien.

Rose wordt steeds meer paranoïde dat er iets achter haar aan zit dat kwaadaardig, en mogelijk, bovennatuurlijk is. De cast bestaat verder uit Caitlin Stasey, Kyle Gallner, Rob Morgan, Jessie T. Usher, Judy Reyes en Kal Penn.

Bekijk hier de korte verontrustende teaser van Smile.

NieuwsFilm

meest populair