'Jurassic World: Dominion' zou overdadig en doelloos zijn

'Jurassic World: Dominion' zou overdadig en doelloos zijn

Social-reacties niet echt heel positief.

Na een vol jaar uitstel beleefde Jurassic World Dominion afgelopen week zijn première in enkele landen. In Nederland zijn er bij in ieder geval Vue bioscopen al vroege vertoningen, maar officieel gaat de film pas deze week in Nederland en in de States van start.

Nu zijn de online reacties verschenen van de Amerikaanse pers. En deze reacties zijn ten opzichte van de eerste recensies van media uit bijvoorbeeld Brazilië erg matig. De film wordt "vermakelijk", maar ook "overdadig" en "doelloos" genoemd.

Online reacties op Jurassic World: Dominion
Vaak zijn de online reacties bijzonder positief, maar dat is dus niet het geval voor de film met ook de cast uit de eerdere Jurassic Park-films. Vooral het plot moet het ontgelden en de film zou zich teveel richten op de sterren in de film, en minder op de dino's.

De film wordt de slechtste van de franchise genoemd en dat is uiteraard geen goed teken. Opvallend is de huidige score op de IMDb, met een 6,3/10. De ontvangst zal een monsterscore in het eerste Noord-Amerikaanse weekend overigens niet in de weg staan.









NieuwsFilm

meest populair