Netflix deelt mooie trailer van (hopelijk nieuwe animatie-topper) 'The Sea Beast'

Heeft de streaminggigant weer goud in handen?

Wouter Drummen 8 juni 2022 13:16 in Video
Netflix heeft al de nodige mooie en indrukwekkende animatiefilms geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Klaus en The Mitchells vs The Machines. De streaminggigant hoopt dit trucje opnieuw te kunnen herhalen met hun nieuwste film, genaamd The Sea Beast.

Netflix heeft nu de eerste trailer uitgebracht van de animatiefilm, die volgende maand al te zien zal zijn. De streaminggigant wist voor de film een bekende regisseur te strikken, namelijk Chris Williams. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met andere animatietoppers zoals Moana en Big Hero 6. De hoofdrol is weggelegd voor de geliefde acteur Karl Urban.

Verhaal
De film gaat over Jacob Holland (Urban), een legendarische monsterjager die een jong meisje genaamd Maisie Brumble (ingesproken door Zaris-Angel Hator) moet trainen en beschermen, nadat zij zich verstopt op zijn schip.

De rest van de cast mag er ook zijn. Andere bekende stemmen zijn namelijk Jared Harris, Marianne Jean-Baptisite, Dan Stevens en Kathy Burke.

Trailer
De trailer zich vol met verschillende zeemonsters en ziet er erg kleurrijk en vermakelijk uit. De film wordt beschreven als een mix van How to Train Your Dragon en Moana. De beelden zijn hieronder te zien!NieuwsFilm