Gênant verhaal Adam Sandler rondom bezoek Spaans naaktstrand

Niet wat de acteur gehoopt had...

FilmTotaal 8 juni 2022 13:03 in Celebrity
We maken allemaal wel eens gênante momenten mee, al zijn dit vaak wel de leukste verhalen om later te vertellen. Adam Sandler weet hier alles van. De acteur maakte een behoorlijk 'vreemd avontuur' mee dat hij tijdens The Tonight Show deelde met de wereld.

De acteur, o.a. bekend van Uncet Gems, was nog niet zo heel lang geleden in Spanje voor de opnames van zijn nieuwe film Hustle, toen hij besloot een dagje naar het strand te gaan. Echt relaxing was het echter niet...

Verhaal
Zo begint Sandler: "Ik zwom in de Middelandse Zee, maar die is gewoon zo zout dat je drijft. Je hoeft niet te zwemmen want je drijft gewoon! Dus ik dobber daar gewoon lekker wat rond zonder echt op de tijd te letten".

"Na enige tijd kijk ik omhoog en zie ik dat ik richting een strand ben gedobberd, maar iedereen is er naakt. Oké, het is dus een naaktstrand, maar wat ik best wel fascinerend vind is dat het niemand iets kan schelen. Er zijn oude mensen naakt, mensen die er goed uit zien en ook die er iets minder goed uitzien. Het maakt ze allemaal niet uit, iedereen voelt zich er op zijn gemak, dus ik dacht: 'Weet je wat, ik doe mee'."

Foutje
"Ook ik wilde me comfortabel en zelfzeker voelen, dus ik deed mijn zwembroek uit. Maar toen ik dat had gedaan, dacht ik: 'Nee, niet doen, als iemand een foto van je maakt is je leven voorbij. Laat ik maar gewoon onder water blijven, want dit was een vergissing'."

"Maar natuurlijk, omdat het zou zout is drijf ik meteen naar boven, net zoals mijn testikels en mijn geslachtsdeel, die daar wat dobberen. Ik probeer het allemaal onder water te duwen, maar alles kwam meteen weer naar de oppervlakte. Maar daar bleef het niet bij. Het ging van kwaad tot erger toen een zwerm meeuwen naar me toe kwamen, die het voor iets te eten aanzagen. Dus daar was ik, in het water, aan het vechten met meeuwen. Ik hoop dat niemand het zag..."

NieuwsFilm