Dwayne Johnsons 'Black Adam' schittert op intense eerste poster

Dwayne Johnsons 'Black Adam' schittert op intense eerste poster

Dwayne Johnson kijkt echt intens.

We hebben deze week eindelijk onze eerste en beste blik tot nu toe gekregen op DC-film Black Adam. Intussen gaat men de marketing langzaam opvoeren, en is er nu een nieuwe poster vrijgegeven.

Die poster zet natuurlijk acteur Dwayne Johnson centraal. Hij is ook uitvoerend producent van Black Adam, en speelt de hoofdrol van de antiheld uit de titel.

Black Adam
Al meer dan een decennium is Johnson verbonden aan Black Adam. Deze week debuteerde na lang wachten een heuse trailer voor de film en kwam Warner Bros. ook nog eens met de eerste teaser poster, die je onderaan dit bericht kan bekijken.

"Dit is een personage met buitengewone vermogens. Hij is supersnel. Hij kan vliegen, en heeft een wereldbrekende kracht, om maar wat te noemen," aldus producent Hiram Garcia over Black Adam.

"We wilden dat het publiek dat de hele film zou voelen. Hij zal echt niet een keer zijn supersnelheid gebruiken en daarna niet meer. Nee, het is echt deel van zijn arsenaal. Normaal zie je dat krachten soms vergeten worden, maar wij willen de continuïteit bewaken en grenzen verleggen."

Black Adam is richting eind dit jaar te zien in de bioscoop. Hieronder de poster.



NieuwsFilm

meest populair