Vijfde 'Predator'-film 'Prey' wordt heel intens

Vijfde 'Predator'-film 'Prey' wordt heel intens

Nieuwe beelden beloven spannend geheel.

Een paar dagen geleden verscheen de eerste volledige trailer voor Prey online. Deze vijfde Predator-film dient als een prequel in de franchise en verschijnt aankomende zomer op de streamer Disney+.

Prey volgt op Predator (1987), Predator 2 (1990), Predators (2010) en The Predator (2018) en zal dit keer diep de geschiedenis induiken. De film gaat namelijk terug naar 1719 en toont de eerste ontmoeting tussen mens en Yautja.

De hoofdrol is voor actrice Amber Midthunder als Naru, een jonge maar bekwame krijger die oog in oog komt te staan met de Predator die voor het eerst de aarde bezoekt.

Nieuwe intense spot voor Prey
Onderstaande korte tv-spot belooft dat Prey van regisseur Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, 2016) heel intens gaat worden, met vermoedelijk veel gejaag en weinig spraak. Overigens werd onthuld dat de film een audiotrack krijgt met de taal van de Comanche.

Vanaf 5 augustus staat Prey op Disney+ en er zijn ook rollen voor Dakota Beavers, Dane DiLiegro, Stormee Kipp, Michelle Thrush en Julian Black Antelope.



NieuwsFilm

meest populair