Dwayne Johnson wil meer dan een enkele 'Black Adam' film maken

Dwayne Johnson wil meer dan een enkele 'Black Adam' film maken

Sterker nog, The Rock hoopt dat ze het uitkunnen bouwen tot een heuse franchise.

Gisteren verscheen dan eindelijk de Black Adam trailer, die hier te zien is. In de nieuwe superheldenfilm van DC schittert Dwayne Johnson als de antiheld Black Adam. Tijdens een recent interview laat de acteur weten maar wat graag terug wil keren voor meer avonturen.

Hoewel het eerste deel nog niet eens uitgekomen is maar pas later dit jaar te zien zal zijn, weet The Rock nu al dat hij vaker als Black Adam wil terugkeren. Tijdens een recent interview liet de geliefde acteur zich erover uit.

Reactie
Zo zegt Johnson: "Ik heb alles gegeven voor Black Adam, maar ik wil meer doen. Ik wil het Black Adam-universum uitbreiden en doorgaan met het DC-universum. Ik ben vanaf het begin van het project al een optimist geweest en ik denk dat er nog veel meer inzit!"

"We hebben allemaal keihard gewerkt om de mythologie te eren, maar we willen ook onze fans geven wat ze willen. Het 'Black Adam'-team heeft dan ook geweldig goed geluisterd naar wat jullie allemaal willen zien, maar hopelijk is dit enkel en alleen het begin. Ik hoop echt dat dit pas het puntje van de ijsberg is en dat we nog heel lang kunnen doorgaan met meer Black Adam!"

Origineel
Johnson zal echter, net zoals iedereen, even moeten afwachten om te zien hoe het eerste deel onthaald zal worden. Over minder dan zes maanden komt Black Adam uit, maar als de film goed scoort is de kans groot dat DC wel voor een vervolg gaat!

NieuwsFilm

meest populair