Dwayne Johnson-film 'Black Adam' wordt gruwelijk

Dwayne Johnson-film 'Black Adam' wordt gruwelijk

Dwayne Johnson mag wat grenzen verleggen.

Afgelopen woensdag debuteerde de trailer van Black Adam. Daarmee kregen we de eerste echte blik op Dwayne Johnson als de antiheld van DC Comics.

De trailer van Black Adam bevatte een duistere belofte: er gaan slachtoffers vallen. We zien onder meer bloed in de trailer, en dat een man richting zijn dood valt. Duidelijk is dat de film Black Adam geen spelletje speelt en dat hij echt intens en gewelddadig wordt. Precies zoals de fans beloofd is.

Black Adam is gruwelijk
Producent Beau Flynn sprak met de site ComicBook.com en vertelde dat de makers zo ver mogelijk zijn gegaan.

"We proberen ten dienste te staan van alle demografieën, alle leeftijden. Maar we moesten authentiek blijven rond Black Adam en de grenzen verleggen," aldus Flynn.

"Het geweld is echt en kan ruw en gruwelijk zijn op sommige momenten, maar ik denk dat het publiek het wel overleeft. De kinderen zullen het prima vinden. Er zit echt wel hart in deze film. En tegelijk moet het leuk zijn, moeten we samen plezier maken in deze films. Ik denk dat je het ook ziet aan de trailer: de kleuren, de wereld, hij is niet zo duister als andere films en heeft tegelijk een behoorlijk duistere ondertoon. Dat is volgens mij belangrijk. De toon is waar ik het meest trots op ben. Die is hard. Echt hard."

NieuwsFilm

meest populair