Honest Trailer 'Fantastic Beasts 3' is bruut en eerlijk: film die een franchise doodde

Honest Trailer 'Fantastic Beasts 3' is bruut en eerlijk: film die een franchise doodde

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore deed het niet goed aan de box office.

De Honest Trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is wel heel erg bruut. De Screen Junkies beargumenteren namelijk dat het deze film is, die een franchise heeft vermoord.

Nadat de Harry Potter-films in 2011 afgerond werden, keken Warner Bros. en schrijfster J.K. Rowling naar mogelijkheden om door te gaan. Dat leidde in 2016 tot de Fantastic Beasts-films. De eerste daarvan bracht 814 miljoen dollar op, met zijn volledig nieuwe verhaal in het verleden van de Wizarding World.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Het idee was lang dat Fantastic Beasts een vijfdelig verhaal zou worden. Maar het lijkt erop dat de franchise zijn aantrekkingskracht kwijt is.

Gedoe rond de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, maar ook problemen met Rowling en haar fans, evenals hoofdrolspeler Johnny Depp (die zelfs vervangen werd in deze derde film) leidden tot kritiek en teruglopende box office verdiensten. Zodoende zagen velen en naar het schijnt ook filmstudio Warner Bros. deze derde film als de laatste kans om de franchise weer terug op de rails te krijgen.

Maar intussen lijkt het erop dat de franchise klaar is. De Screen Junkies zijn het daar zeker mee eens in hun Honest Trailer. Die richt zich volledig op Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en speculeert dat dit voorlopig (maar niet voor altijd) de laatste Wizarding World-film is.

Check hieronder de Honest Trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.



NieuwsFilm

meest populair