'Legally Blonde' Reese Witherspoon geeft een tip weg voor in de auto

'Legally Blonde' Reese Witherspoon geeft een tip weg voor in de auto

Dè snelle haardroogtip van Reese Witherspoon voor onderweg veilig rijdend en wel!

Dat Reese Witherspoon een gelouterde actrice en drukbezette zakenvrouw is, is wel duidelijk. Haar mediabedrijf 'Hello Sunshine!' draait in een paar jaar tijd een miljoenenomzet.

Als filmproducente richt Reese Witherspoon zich op verhalen voor en van vrouwen. Haar film- en productiebedrijf is daarmee enorm succesvol. Ook heeft Reese Witherspoon meer dan dertig filmprijzen op haar naam staan als actrice, waaronder een Academy Award én een Golden Globe Award voor 'Walk The Line' met collega-acteur Joaquin Phoenix.

Auto als haardroger
Soms heeft deze powervrouw dus simpelweg geen tijd om haar haren te drogen. Zoals meestal heeft de actrice uit de comedy 'Legally Blonde' een grappige kijk op zaken, te zien aan haar filmpje op Instagram. Ze geeft een aankleedtip weg rijdend en wel.

'Een erg belangrijke 'zomerhaar-hack',' vertelt Reese Witherspoon, terwijl haar filmpje vertelt dat zij wat aan de late kant is. Met haar nuchtere kijk op zaken heeft zij haar autoraam open en droogt haar natte haren aan de wind. 'Auto als haardroger!'

Hilarisch en droog
Soms vergeten wij hoe simpel het leven mag zijn, omdat wij zo gewend zijn aan luxe. Terug naar de basis is prima. Zeker als je aan de late kant bent en het wel zo respectvol is om op tijd te zijn. Het scheelt gedoe. Een reminder waar Reese Witherspoon erg goed in is.

Weet jij dat Reese Witherspoon de stem van Rosita heeft ingesproken in de musical 'Sing'? Reese Witherspoon vind je momenteel op Apple TV met de serie 'The Morning Show'.

Of kijk mee naar haar soms hilarische en soms droge tips op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair