Schaars geklede Kim Feenstra is erg innig met vriendin op Insta-foto's

Schaars geklede Kim Feenstra is erg innig met vriendin op Insta-foto's

De Nederlandse celeb laat zich gaan, en vraagt de aandacht.

Actrice en celeb Kim Feenstra weet de afgelopen periode de aandacht wel weer op te eisen en dan zeker op Instagram. Nu zien we haar samen met vermoedelijk een vriendin bijzonder innig doen. Ze heeft er ook een doel bij.

Op dit moment heeft Kim volgens de IMDb twee films in de planning staan, namelijk de Nederlandse Engelstalige actiethriller Out for Vengeance en de scifi-film Sputum. Haar laatste film stamt alweer uit 2018, toen ze te zien was in Niemand in de stad.

Samen met Loiza Lamers op de foto
Op Instagram zien we Kim nu samen met het Nederlandse model Loiza Lamers, en ze doen behoorlijk innig. "Hi medemensch! Loiza en ik hebben het heel gezellig samen op de set. We doen lekker gek. Maar sommige mensen zijn nog veel gekker. Zoals bepaalde menschen in het kabinet bijvoorbeeld," onderbouwt ze. "Die alles maar met een korreltje zout nemen. Hebben jullie mijn petitie al gezien, getekend en gedeeld? Dat is pas gek."

"Dat ik een petitie moet beginnen omdat er losgeslagen figuren zijn die gestoorde dingen met kinderen kunnen doen. En dat het blijkbaar gewoon een soort van 'normaal' is geworden. Dat is pas gek. Het kabinet is momenteel een grote grap. Zo eentje waar je niet om kan lachen. Zeg maar gerust een poppenkast. De fabeltjeskrant is er niks bij. Teken die petitie dames en heren. Laat je horen," sluit ze af. "Doe eens gek. Kusje ❤️"


De foto's van de 36 jarige Kim Feenstra en het andere model zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair