Dit raadsel lost de volgende Marvel-film op

Dit raadsel lost de volgende Marvel-film op

De Marvel-film komt met een antwoord.

In Thor: Love and Thunder keert het personage Jane Foster van actrice Natalie Portman terug in het Marvel Cinematic Universe, en wel op een heel opvallende manier. Ze wordt Mighty Thor.

In de film krijgen we ook te zien hoe Thor (Chris Hemsworth) en Foster uit elkaar gingen. Iets dat tot op heden vooral vaag werd gehouden.

Terugblik op relatie van Thor en Foster
"Er was eigenlijk niet heel veel bewijs om definitief te zeggen: 'Dit is hoe ze uit elkaar zijn gegaan. Dit is wat er is gebeurd.' Het werd ter interpretatie opengelaten, wat geweldig was omdat het ons in staat stelde om op deze leuke reis te gaan," begon Hemsworth.

"'Hoe zag hun relatie eruit toen ze samen waren? Hoe zag het eruit toen ze uit elkaar gingen? Waarom zijn ze uit elkaar gegaan?' Het is een van de grappigste dingen in de film," vervolgde de acteur.

Hierop haakte Portman in: "Het was echt leuk om ons de delen van hun relatie voor te stellen die we niet hebben gezien... en de moeilijke delen van een wetenschapper die een relatie had met een buitenaardse superheld."

Taika Waititi's Thor: Love and Thunder verschijnt op 6 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair