Robert Downey Jr. raakt geobsedeerd door Courteney Cox

Robert Downey Jr. raakt geobsedeerd door Courteney Cox

Schoonmaken met Courteney Cox maakt verschil voor Robert Downey Jr

Wat doe jij in jouw vrije tijd als je Robert Downey Jr. heet en één van de meest beroemde acteurs ter wereld bent, omdat jij films als Iron Man op jouw naam hebt staan?

Juist. Dan maak jij zoals de meeste mensen gewoon jouw huis schoon! Het liefst met een schoonmaakmiddel waar jij heel erg blij van wordt.

Een echte superheld
Naast verschillende Marvel-films speelt Robert Downey Jr. al vijftig jaar in andere films, zoals Chaplin en Natural Born Killers. Karakterrollen liggen hem goed. Deze superheld heeft dan ook al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen.

Dat Robert Downey ook in het echte leven mensen helpt, toont karakter. In een filmpje op Instagram helpt hij collega Courteney Cox haar nieuwe schoonmaaklijn Homecourt aanbevelen. En dat doet hij op heerlijk frisse wijze!

Geobsedeerd schoonmaken
Op zijn eigen unieke, theatrale wijze opent Robert Downey de nieuwe schoonmaaklijn en neemt zijn keuken af. Bij zijn post staat: 'Ben je het zat dat jouw schoonmaakproducten jouw huis niet laten glanzen? Doe met mij mee en stap over op 'Homecourt', van mijn maatje Courteney Cox. Niet getest op dieren, vegan ingrediënten, heerlijk ruikend met een basis als rozen, sinaasappel en mint. Probeer het eens, en raak ook geobsedeerd!'

Courteney Cox kennen wij allemaal wel van de hitserie Friends. Momenteel speelt zij een auteur in de serie Shining Vale. Dat acteurs elkaar door dik en dun steunen, mag duidelijk zijn! Het hilarisch leuke dansje en aanbeveling van Robert Downey Jr. kan je hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair