Jennifer Lopez heeft verdriet na het overlijden van Ray Liotta

Jennifer Lopez heeft verdriet na het overlijden van Ray Liotta

Jennifer Lopez bewaart goede herinneringen aan Ray Liotta

Ray Liotta is na een indrukwekkende lijst films, waaronder Goodfellas, in mei overleden op 67-jarige leeftijd. Jennifer Lopez bewaart goede herinneringen aan hem als collega-acteur in de misdaadserie Shades of Blue.

JLo schrijft op Instagram:

"Met Ray werkte ik aan Shades of Blue... Het eerste wat mij te binnen schiet, is dat hij zo aardig was tegen mijn kinderen. Ray was het voorbeeld van een stoere man die helemaal zacht is van binnen. Ik denk dat hij daarom als acteur zo geweldig was, de echte Goodfella."

"We hebben drie jaren lang intense momenten op de set gehad. Ik was dolgelukkig, toen ik hoorde dat hij instemde met Shades of blue. De eerste keer dat wij op de set waren sprong er een vonk over. Er was wederzijds respect. We wisten dat de samenwerking goed zou zijn."

"We genoten van onze scènes samen en ik prijs mij gelukkig dat ik met hem kon werken en van hem kon leren. Net als alle artiesten was hij ingewikkeld, oprecht, eerlijk en erg emotioneel. Hij was zo toegankelijk en zo goed in zijn acteerwerk. Ik zal altijd met liefde terugdenken aan onze tijd samen."

"We hebben een grootheid verloren vandaag. Rust in vrede. Het doet verdriet je naar mijn gevoel te vroeg te verliezen. Ik zal mij jou altijd herinneren. Veel liefs en sterkte aan jouw familie en dierbaren."

Lieve woorden voor een waardig man. Een betere nagedachtenis kun je je haast niet wensen. Het originele Instagram-bericht van Jennifer Lopez kan je hieronder lezen.



NieuwsFilm

meest populair