Schurk uit nieuwe 'Spider-Man'-film onthuld!

Schurk uit nieuwe 'Spider-Man'-film onthuld!

Across The Spider-Verse krijgt opvallend personage als schurk.

Tot we het vervolg te zien krijgen op Spider-Man: No Way Home krijgen we vermoedelijk eerst twee animatiefilms over het bekende Marvel-personage. Volgend jaar verschijnt namelijk het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2019.

In juni 2023 staat Spider-Man: Across the Spider-Verse gepland en nu is duidelijk dat Spider-Man het minimaal gaat opnemen tegen The Spot, ingesproken door Jason Schwartzman.

The Spot als grote schurk in Across the Spider-Verse
The Spot is een wezen met interdimensionale portalen over zijn lichaam. Elke 'spot' is met de hand getekend door verschillende kunstenaars en ontworpen als 'levende inkt', terwijl het uiterlijk van het personage gedurende de film zal veranderen naarmate hij zich aanpast aan zijn krachten.


Ook verscheen er via Sony Pictures Animation een foto van een litho online waarop Miles Morales (Shameik Moore) en Spider-Man 2099 (Oscar Isaac) vechtend te zien zijn.

Spider-Man: Across the Spider-Verse staat gepland voor 2 juni 2023 en het vervolg Spider-Man: Beyond the Spider-Verse debuteert in maart 2023.



NieuwsFilm

meest populair