Chris Evans over de toekomst van zijn 'Captain America'-opvolger Anthony Mackie

Chris Evans over de toekomst van zijn 'Captain America'-opvolger Anthony Mackie

De oude superheld over de nieuwe superheld.

Hoewel Chris Evans het goed naar zijn zin heeft en de ene na de andere grote rol in de wacht sleept (denk bijvoorbeeld maar aan de zomer blockbusters The Gray Man en Lighyear) hopen sommige mensen nog steeds dat hij terugkeert als Captain America. Nu laat Evans zich uit over zijn opvolger, Anthony Mackie.

Evans was voor een laatste keer te zien als Captain America in Avengers: Endgame, wanneer hij eindelijk zijn eigen 'happy end' krijgt. Hij geeft dan ook zijn iconische schild aan zijn goede vriend, Sam Wilson/Falcon, die hierdoor de nieuwe Captain America wordt.

Captain America
Tijdens een recent interview werd Evans gevraagd of hij ooit nog terugkeert als de geliefde superheld. Hoewel de acteur zegt dat het er waarschijnlijk niet meer van zal komen, aangezien zijn verhaal afgerond is, sloot hij de deur niet volledig. Evans zei namelijk niet nee, alleen dat hij enkel en alleen zou terugkeren voor een "perfect script".

Toch is de acteur meer dan tevreden met zijn opvolger. Hoewel niet iedereen dit zag zitten, is Evans zelf een grote fan van deze zet. Tijdens een gesprek liet hij zich uit over de toekomst van Mackie als Captain America.

Perfect
Zo zegt Evans: "Niemand was beter om het stokje over te nemen dan Anthony. Ik bedoel, hij doet het personage echt eer aan. Ik ben dan ook gigantisch trots op hem en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor hem in petto houdt. Misschien zal ik dan zelfs wel een traantje moeten wegpikken, maar dat zal enkel en alleen zijn voor de mooie herinneringen die ik aan mijn Marvel-avontuur heb overgehouden!"

NieuwsFilm

meest populair