Lionsgate en Roadside Attractions halen rechten binnen voor 'The Good House'

Lionsgate en Roadside Attractions halen rechten binnen voor 'The Good House'

'The Good House' met Sigourney Weaver en Kevin Kline gaat internationaal in première.

'The Good House' rechten zijn opgekocht door Lionsgate en Roadside Attractions. De film gaat als eerste in première op het Tribeca Film Festival. De film met Sigourney Weaver en Kevin Kline is gebaseerd op de gelijknamige best seller van Ann Leary.

In 'The Good House' volgen we Hildy Good, een makelaar uit Nieuw-Engeland en een nakomeling van de Salem Witches. Nadat Hildy weer in contact komt met een scharrel van de middelbare school, raakt haar normale leventje nogal in de war. De scharrel, onder de naam Frank Getchell en Hildy Good raken flink verzeild in elkaars problemen wat zal leiden tot een wrang en meeslepend verhaal.

Derde samenwerking Sigourney Weaver en Kevin Kline
Dit is niet de eerste productie waar Sigourney Weaver en Kevin Kline samenwerken. De acteurs zijn ook al te zien in Dave (1993) en The Ice Storm (1997). Naast de twee hoofdrolspelers zien we ook Morena Baccarin, David Rassche en Rob Delaney.

De film wordt geregisseerd door onder andere WGA Award winnaar Maya Forbes en Emmy winnaar Wallace Wolodarsky, die in samenwerking met Thomas Bezucha de film hebben geschreven.

Het project wordt geproduceerd door Jane Rosenthal en Berry Welsh die beide hebben gewerkt aan The Irishman, in samenwerking met Aaron Ryder die gewerkt heeft aan Arrival.

'The Good House' is vanaf 30 september te zien op het grote doek in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair