Fanfavoriete personages zaten stiekem in 'Avengers: Endgame'

Fanfavoriete personages zaten stiekem in 'Avengers: Endgame'

Marvel onthult weer iets nieuws.

Agents of SHIELD en de organisatie waar zij voor werken, voelen allemaal als een vergeten hoofdstuk van de beginjaren van het Marvel Cinematic Universe op televisie. Ze legden de grondvesten voor de Avengers, maar misten in de latere jaren.

Intussen lijkt het erop dat de Agents of SHIELD toch onderdeel uitmaakten van de grote eindstrijd in Avengers: Endgame.

Avengers: Endgame-eindstrijd
In het alsmaar uitbreidende Marvel Cinematic Universe zie je een gigantische hoeveelheid verschillende personages voorbij komen. Je zou denken dat zowat iedereen wel meevocht in het gevecht van Avengers: Endgame. Zelfs Howard the Duck verscheen ten tonele om mee te vechten.

En dankzij de AvengersCon-scène in de pilot van de serie Ms. Marvel, kunnen we SHIELD toevoegen aan de lijst van groepen, helden en zelfbewuste bomen die meevochten tegen Thanos en zijn legers.

Een boek, dat gewoon dient als achtergrondverhaal, leidde ertoe dat Marvel bevestigde dat de Agents of SHIELD gewoon in het eindgevecht meestreden.

Het boek heet I Was There en is geschreven door een agent van SHIELD. Daaruit zou dus moeten blijken dat er een actieve agent meevocht! Die stond alleen zo'n twee kilometer van het centrum van de strijd vandaan.

NieuwsFilm

meest populair