Eerste foto's uit nieuwe film van Guillermo del Toro!

De tweede grote Pinokkio-film in 2022.

Bram de Groot 15 juni 2022 07:18 in Algemeen
Verleden week kwam de eerste trailer voorbij van Disney's live action-verfilming Pinocchio die later dit jaar op Disney+ verschijnt. Maar ook op Netflix zal dit jaar een film over de houten pop verschijnen.

Van Oscar-winnaar Guillermo del Toro (The Shape of Water) komt namelijk de stop-motion animatiefilm Pinocchio. Nu zie je hieronder de eerste foto's uit die film.

Pinocchio van Guillermo del Toro
De film van Del Toro is al geruime tijd in ontwikkeling. De topregisseur werkte uiteraard weer samen met heel wat grote namen. De nieuwkomer Gregory Mann horen we al Pinokkio, Ewan McGregor is Japie Krekel en David Bradley spreekt Geppetto in.

En dan zijn er ook nog stemmen van onder meer Tilda Swinton, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson en Burn Gorman.

Hieronder zie je de foto's via Vanity Fair en deze Pinocchio zie je in december op Netflix.


De Pinocchio-stop-motion musicalfilm van Del Toro en The Jim Henson Company speelt zich af tijdens de opkomst van het fascisme in het Italië van Mussolini en is een verhaal over liefde en ongehoorzaamheid, terwijl Pinokkio worstelt om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen.

NieuwsFilm