Zieke Hugh Jackman zal voorlopig niet te zien zijn

Zieke Hugh Jackman zal voorlopig niet te zien zijn

Ziekjes en bleek meldt Hugh Jackman dat hij de voorstellingen van The Music Man overlaat aan zijn standby door een positieve COVID-test

Geen goed nieuws van Hugh Jackman. De acteur met de mooie karakterrollen werd wereldberoemd als Wolverine in de filmreeks X-men. Hij laat zelf weten dat hij positief test op Covid en nu helaas een aantal voorstellingen in het theater op Broadway moet overslaan.

"Ik wil dat jullie het van mij het eerste horen," zegt Hugh Jackman in een filmpje op zijn Instagram-account. Hij oogt bleekjes en ziek, en vervolgt: "Ik test frustrerend positief op Covid - alweer. Mijn waanzinnig goede standby Max Clayton zal het van mij over nemen. Ik weet uit ervaring hoe geweldig hij is. En eigenlijk vind ik het frustrerend dat ik hem nu niet mag zien optreden."

The Music Man
Hugh Jackman is een theaterman in hart en nieren en heeft al verschillende Tony awards gewonnen voor zijn rollen. The Music Man is een bekende musical geschreven door Meredith Wilson.

Hugh Jackman speelt de rol van Harold Hill, een oplichter die verliefd wordt en besluit zijn beloftes waar te maken. De rol wordt tijdelijk overgenomen door Max Clayton, waardoor de voorstellingen in New York gewoon door kunnen gaan. .

Buitengewoon getalenteerd
Hugh Jackman vervolgt met: "Max Clayton is buitengewoon getalenteerd en alweer blijkt hoe belangrijk understudies en standbys zijn in het theater. Ik weet zeker dat Max er een geweldige tijd van zal maken."

"Vooral in deze tijd blijkt hoe belangrijk understudies, standbys en swings zijn, want the show must go on. Ik juich jullie allemaal toe in mijn hart en hoop er snel weer te zijn."

Wij van FilmTotaal wensen Hugh Jackman in elk geval van harte beterschap - en iedereen rond The Music Man een prettige voorstelling. Het bericht van Hugh Jackman vind jij hieronder



NieuwsFilm

meest populair