'Operation: Wolf Hound' trailer toont nieuwe WWII actiefilm

'Operation: Wolf Hound' trailer toont nieuwe WWII actiefilm

Operation: Wolf Hound is een WWII film bomvol actie.

Operation: Wolf Hound is een actiefilm die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar het verhaal is geïnspireerd door de Duitse speciale operaties eenheid KG 200. Zij haalde Amerikaanse vliegtuigen uit de lucht en gebruikte deze als infiltratie middelen. De officiële UK trailer is nu uit.

In de film volg je Captain David Holden, een Joods Amerikaanse gevechtspiloot die tijdens een missie achter de vijandelijke linie een noodlanding moet maken. Nu is het de bedoeling dat hij een andere groep piloten gaat redden die hetzelfde is overkomen. Samen met deze groep piloten moet de KG 200 worden gestopt om de uitkomst van de gehele Tweede Wereldoorlog te beïnvloeden.

Operation: Wolf Hound is uitgegeven door Lionsgate en is geproduceerd door Michael B. Chait. In de hoofdrol zien we acteur James Maslow, ook wel bekend van Big Time Rush. De rest van de cast bestaat uit Trevor Donovan, John Turk, Michael Wayne Foster, John Wells, Ronald Woodhead, Taylor Novak, en Michael Parrish.

Operation: Wolf Hound trailer
Operation Wolf Hound is sinds 4 juni officieel uitgebracht in Amerika en is nu ook in Europa te zien op verscheidene streaming platforms.

Bekijk de trailer hieronder:


NieuwsFilm

meest populair