Zware tijden zorgen dat Ryan Reynolds aan de drank raakt

Zware tijden zorgen dat Ryan Reynolds aan de drank raakt

Ryan Reynolds maakt een cocktail met zijn bekritiserende moeder voor moederdag

"Ik zou haar voor geen Aviation Gin ter wereld willen ruilen ... waarschijnlijk," schrijft Ryan Reynolds, bekend van onder meer Deadpool en The Adam Project, op zijn Instagram. Hij bedoelt zijn moeder, niet zijn prachtige vrouw Blake Lively, met wie hij een filmpje maakte voor moederdag.

"Het is bijna moederdag, de tijd van het jaar, dat wij onze moeders bedanken voor alle liefde en steun die zij ons tonen," vertelt Ryan Reynolds in het filmpje, terwijl zijn moeder de ene opmerking na de andere maakt, waardoor Ryan moeite heeft met het opvolgen van het recept voor een cocktail.

Speciaal voor moederdag
Zijn moeder levert droog en mild kritiek op hem, terwijl Ryan Reynolds zo vriendelijk mogelijk een lekkere punch maakt voor haar. Speciaal voor moederdag. Zijn recept bevat de Aviation Gin die hij zo graag promoot. En het geheel ziet er prachtig uit!

Zoals wij van Ryan Reynolds gewend zijn in interviews en op social media zit ook dit berichtje vol kwinkslagen. Met de moeder die vindt dat alles beter kan als het gaat om een recept. En de zoon die zo beleefd mogelijk blijft en letterlijk aan de drank raakt aan het eind. Geniet ook mee van de interactie tussen moeder en zoon!

Op social media
Het filmpje vind jij hieronder. Natuurlijk kan Hugh Jackman, zijn collega-rivaal met wie Ryan Reynolds altijd kwinkslagen heeft op social media, zich niet onthouden van commentaar: "Fijne moederdag, Tammy. U zou een speciale oorkonde moeten krijgen voor het opvoeden van iemand als Ryan, vind ik."



NieuwsFilm

meest populair