Netflix onthult trailer voor 'Matilda' van Roald Dahl

Netflix onthult trailer voor 'Matilda' van Roald Dahl

Emma Thompson heeft een grote rol.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de verfilming van de musicalbewerking van Roald Dahls bekende en vaker verfilmde boek Matilda. Check de beelden hieronder.

Het verhaal volgt Matilda (Alisha Weir), een jonge boekenwurm en tevens wonderkind, die wordt mishandeld door haar onwetende ouders, maar ook nog eens ontluikende telekinetische gaven heeft.

Op een school gerund door onaardige directrice Miss Trunchbull (Emma Thompson) vindt ze een geestverwant in haar leraar, Miss Honey (Lashana Lynch), die haar aanmoedigt om zichzelf te zijn.

Roald Dahl's Matilda the Musical
Deze toneelbewerking draait sinds 2011 in Londen en speelde tussen 2013 en 2017 met succes op Broadway. Ralph Fiennes was oorspronkelijk gepland om Miss Trunchbull te spelen, maar Thompson nam uiteindelijk de rol op zich.

Filmmaker Matthew Warchus (Pride) regisseert de film op basis van een script van Dennis Kelly, terwijl de originele muziek en teksten van Tim Minchin ook te horen zullen zijn.

Sony zal Roald Dahl's Matilda the Musical in het Verenigd Koninkrijk uitbrengen in de bioscoop, terwijl Netflix de musicalfilm in december online zet.



NieuwsFilm

meest populair