Opgepast, 'Thor: Love and Thunder' gaat "gedeeltelijk naakt" bevatten

Opgepast, 'Thor: Love and Thunder' gaat "gedeeltelijk naakt" bevatten

Van welk personage moeten we dat dan gaan verwachten?

Bij veel Marvel-films is wat geweld en gescheld aan de orde van de dag, en vrijwel allemaal slagen zij er ook in om te worden geclassificeerd als geschikt voor dertienjarigen en ouder. Maar nu komt er bij Thor: Love and Thunder ook "gedeeltelijk naakt" om de hoek kijken. Komt dat door iets teveel 'Love' in de superheldenfilm?

Recentelijk bracht de Amerikaanse Motion Picture Association hun beoordeling van Thor: Love and Thunder uit, die bij de meeste Marvel-films enkel focust op de gewelddadige aspecten van de films. Een nieuw aspect van deze uitspraak was echter een beetje verbazend.

De organisatie heeft namelijk gekozen voor een PG-13 wegens "intense sequenties van scifi-geweld en actie, taalgebruik, suggestief materiaal en gedeeltelijk naakt".

Door welke personages zal dit komen?
De kans is groot dat deze beoordeling te wijten is aan wat geklooi tussen Thor, gespeeld door Chris Hemsworth, en Zeus, gespeeld door Russell Crowe.

Het moment is al deels te zien in de officiële teaser van de nieuwe Marvel-film, waarin Zeus per ongeluk Thor deels ontkleedt. Maar of dit het enige moment zal zijn, is natuurlijk nu nog niet te zeggen. Zie het met je eigen ogen in de teaser hieronder.



Op 8 juli mogen we het gaan meemaken in de bioscopen, wanneer Thor: Love and Thunder uitkomt!

NieuwsFilm

meest populair