Topactrice tekent voor 'The Equalizer 3' en gaat opnieuw samenwerken met Washington

Topactrice tekent voor 'The Equalizer 3' en gaat opnieuw samenwerken met Washington

Bijna twintig jaar na 'Man of Fire' werken de twee weer samen!

Denzel Washington heeft voornamelijk in het begin van zijn carrière in de nodige actietoppers gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan For Queen and Country, Glory en Training Day. Hoewel de geliefde acteur het ietwat rustiger aandoet, keert hij wel weer terug voor The Equalizer 3. Nu is een ander bekend cast-lid bekend gemaakt.

Washington speelt nog steeds in succesvolle films, zoals o.a. Fences en The Tragedy of MacBeth, maar enkele jaren geleden wist hij ook hoge ogen te gooien in The Equalizer, waarin hij in de huid kruipt van Robert McCall, een voormalige Amerikaanse marinier die nu werkt als CIA-agent en achter talloze criminelen aangaat.

Derde deel
Nu heeft ook Dakota Fanning, o.a. bekend van War of the Worlds en Once Upon a Time in Hollywood getekend voor alweer de derde film. Zij was al eerder naast Washington te zien in een andere actietopper uit 2006, namelijk Man on Fire.

Scenarioschrijver Richard Wenk zal opnieuw het script voor zijn rekening nemen, terwijl de bekende regisseur Antoine Fuqua weer plaats neemt achter de camera. Waar het verhaal over gaat is nog niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat Fanning een personage spelen dat gered moet worden door McCall.

Als alles goed gaat zal The Equalizer 3 volgend jaar september te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair