Nieuwe 'Lord of the Rings'-film onthult concept art

Nieuwe 'Lord of the Rings'-film onthult concept art

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim onthult concept art.

New Line Cinema en Warner Bros. Animation werken aan de film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. De animatiefilm werd enige tijd geleden al aangekondigd, maar nu zijn er ineens weer een paar concrete ontwikkelingen.

Zo werd eerder deze week onthuld wie de stemmen allemaal zouden verzorgen. Vandaag is er nieuwe concept art van The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
Er is best een tijdje verstreken sinds we een aankondiging kregen rond de film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, maar nu ineens is er heel wat nieuws.

De animatiefilm speelt zich tweehonderd jaar voor de klassieke trilogie van J.R.R. Tolkien af en volgt de machtige koning van Rohan, Helm Hammerhand. Hij verdedigt het fort dat later bekend zal komen te staan als Helm's Deep van een meedogenloze aanval.

Er is natuurlijk een synopsis vrijgegeven naast onderstaande concept art.

Een plotselinge aanval door Wulf, een slimme en meedogenloze Dunlending-heer die wraak zoekt voor de dood van zijn vader, dwingt Helm en zijn volk een gedurfde laatste overlevingspoging te doen in het oeroude fort Hornburg, een machtig fort dat later bekend zal komen te staan als Helm's Deep. Hera, de dochter van Helm, vindt zich in een steeds wanhopiger situatie en moet de wil oproepen om een verzet te leiden tegen deze dodelijke vijand die gebrand is op hun totale vernietiging.



NieuwsFilm

meest populair