Samuel L. Jackson wil alleen nog Mace Windu en Nick Fury spelen

Samuel L. Jackson wil alleen nog Mace Windu en Nick Fury spelen

Samuel L. Jackson hoeft geen Oscar.

Acteur Samuel L. Jackson zegt dat hij er klaar mee is om op Oscars te jagen. Hij wil enkel nog leuke rollen zoals die van Nick Fury spelen.

Tijdens een interview met de Los Angeles Times vertelde Jackson dat hij meer opgewonden raakt van het idee om Mace Windu ooit weer te spelen, dan van een Oscar. De acteur won er nog nooit een, maar is wel een geliefde figuur in de filmgemeenschap geworden en heeft hee veel fans.

Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson is echter helemaal tevreden om geen Oscar te krijgen. Hij vertelde het volgende:

"Ik zou nooit de Oscars mijn graadmeter voor succes of falen als acteur willen beschouwen. Dat van mij is heel eenvoudig, namelijk geluk. Ben ik tevreden met wat ik aan het doen ben? Ik maak geen films waarmee ik op zo'n beeldje kan jagen. Je weet wel [fluistert]: 'als je deze film maakt, win je een Oscar'. Nee, dankje. Ik ben liever Nick Fury. Of maak plezier als Mace Windu met een lichtzwaard in mijn hand."

In hetzelfde gesprek wendde Jackson zijn aandacht op Spider-Man: No Way Home. "Ze hadden een Oscar moeten hebben voor de meest populaire film. Want daar gaat de industrie over," aldus Jackson over de Marvel-film.

"Het deed wat films altijd al doen, namelijk mensen naar een grote donkere ruimte halen."

NieuwsFilm

meest populair