Nieuwe 'Lord of the Rings'-film krijgt officieel releasedatum

Nieuwe 'Lord of the Rings'-film krijgt officieel releasedatum

Lord of the Rings krijgt nieuwe toevoegingen.

De aankomende animatiefilm Lord of the Rings: The War of the Rohirrim heeft nu officieel een releasedatum. Sinds 2014 is er geen film meer verschenen die zich afspeelt in Midden-Aarde. Tien jaar later keert de franchise weer terug naar het witte doek.

Er is nog weinig bekend over de film Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, die zich enkele honderden jaren voor het verhaal van Bilbo en Frodo afspeelt. We krijgen het onverkende verhaal van de oorsprong van Helm's Deep en zijn oprichter, Helm Hammerhand, te zien.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
De film Lord of the Rings: The War of the Rohirrim wordt geregisseerd door [url=]Jenji Kamiyama[/url] en heeft een scenario dat geschreven is door Phoebe Gittins en Arty Papageorgiou. Ook werkten Jeffrey Addiss en Will Matthews mee aan het project.

Deadline meldt nu dat Lord of the Rings: The War of the Rohirrim officieel een releasedatum heeft. De film is vanaf 12 april 2024 in de bioscoop te zien. Die datum ligt iets verder weg dan velen verwacht en gehoopt zullen hebben.

Er is weinig bekend over Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, al is wel zeker dat we de komende tijd nog heel wat gaan leren. Denk aan de eerste trailer die er nog moet komen, maar vermoedelijk nog wel een jaar op zich zal laten wachten.

De film Lord of the Rings: The War of the Rohirrim vertelt een klassiek underdog-verhaal, waarin Helm Hammerhand en zijn volk op het punt staan om verwoest te worden door een sterke vijand, maar een laatste poging doen te overleven in het welbekende Hornburg, dat later bekend zal komen te staan als Helm's Deep.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim laat dus nog twee jaar op zich wachten, maar gelukkig krijgen we vanaf 2 september The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair