Ben ik hier wel uitgenodigd, vraagt Dakota Johnson zich af als partycrasher

Ben ik hier wel uitgenodigd, vraagt Dakota Johnson zich af als partycrasher

Dakota Johnson is een partycrasher zonder dat zij het door heeft en feest elke feest toch dunnetjes verder

Dakota Johnson, bekend van Fifty Shades, gaat wel eens spontaan mee naar feestjes die eigenlijk alleen voor genodigden zijn. Ze heeft niet echt door dat zij onder de term partycrasher valt, tot Jimmy Fallon het benoemt. Ze schiet in de lach bij dat besef. Droog vraagt zij aan Jimmy Fallon: "Ben ik wel uitgenodigd voor deze show?"

Dakota Johnson is te gast bij Jimmy Fallon voor haar nieuwe Netflix-film Persuasion. Voordat het daarover gaat, vertelt zij: "Ik was met mijn zusjes in Italië. Ze hebben veel wijn daar. Een vriend van ons vroeg te komen naar een grote bruiloft waar hij was, want dat zou geen probleem zijn. Op een gegeven moment werd de bruid opgetild en maakte zij oogcontact met mij en ik zie haar vraag "Wat doet zij hier?""

Totale verleiding
Ook blijkt ze vlak voor de show nog na een diner met vrienden naar een verjaardag te zijn geweest. "Het bleek alleen een personeelsfeest te zijn. En daar keken zij helemaal van "Wat doe jij hier?""

Door Jimmy Fallon wordt zij de Hollywood It girl genoemd. Dat kan kloppen, want Dakota is een charmante jonge vrouw met een natuurlijke erotische aantrekkingskracht. Dat komt opnieuw goed naar voren in Persuasion, de bewerking van Jane Austen. De knappe actrice en powervrouw vertelt eerlijk veel werk van haar Engels accent te hebben gemaakt met twee taalcoaches.

Lief verhaal
Ook de film Cha Cha Real Smooth, de eerste film van haar productiebedrijf Tea Time, is uit en te zien op Apple TV. Dakota Johnson speelt ook hierin een prachtige rol en vertelt dat het een lief en warm verhaal is. De film heeft al een prijs gewonnen op het Sundance festival. Het filmpje van de Jimmy Fallon Show vind jij hieronder



NieuwsFilm

meest populair