Geeft Henry Cavill met dit filmpje nu aan dat hij de nieuwe James Bond wordt?

Geeft Henry Cavill met dit filmpje nu aan dat hij de nieuwe James Bond wordt?

Hij is gewoon 007 in de video.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craigs avontuur als James Bond erop zit. De acteur was voor een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die. Nu moet er dus een nieuwe acteur gevonden worden die het stokje van hem overneemt en 's werelds beroemdste geheim-agent gaat spelen. Henry Cavill wordt vaak genoemd en vanwege de onderstaande video nu al helemaal.

Cavill heeft al in heel wat blockbusters gespeeld. Zo was hij o.a. te zien als Superman, Sherlock Holmes en speelde hij een belangrijke rol in de laatste Mission Impossible-film, Fallout. Sommige mensen zien hem als dé perfecte James Bond. Nog niks is echter bevestigd, maar hij post nu zelf een video waarvan zijn fans zeggen dat het aangeeft dat hij de nieuwe Bond wordt.

Videootje
Het gaat hier om het onderstaande filmpje, dat een reclame is voor No 1 Botanicals (gespecialiseerd in peperduur water). We zien de acteur naar zijn auto lopen, wanneer hij langs een Aston Martin DB5 loopt, een van de meest iconische Bond wagens. Deze auto werd voor het eerst gebruikt door de eerste Bond, Sean Connery, en dook vervolgens vaker op in de franchise.

Op het moment dat Cavill de auto voorbij loopt draait hij zich nog eens om om naar de Austin Martin te kijken wanneer hij zegt: "Life will always have its sweet temptations". Ook heeft de acteur een prachtig, handgemaakt pak aan, een ander kenmerk van 007. De scène lijkt dan ook eigenlijk direct uit een Bond-film te komen.

Oordeel zelf door het korte filmpje hieronder te bekijken.



Nieuws
Producente Barbara Broccoli liet al eerder weten niet meteen te beginnen met de zoektocht voor een nieuwe Bond, aangezien ze even wilde wachten na de release van No Time to Die. Het gerucht doet echter de ronde dat ze nu toch alweer aan het zoeken zijn. In recente maanden (en jaren) zijn al de nodige namen voorbij gekomen, maar Cavill zal misschien wel aan het langste einde trekken!

NieuwsFilm

meest populair