Eindelijk weer eens wat goed nieuws over 'Sherlock Holmes 3'!

Eindelijk weer eens wat goed nieuws over 'Sherlock Holmes 3'!

Regisseur Dexter Fletcher zegt dat het er nog van gaat komen!

Robert Downey Jr. is natuurlijk voornamelijk bekend van zijn Iron Man-rol in het MCU, maar de geliefde acteur was ook twee keer te zien als Sherlock Holmes. Deze films werden sterk onthaald en veel fans hopen nog steeds dat het van een derde deel komt. Dit zou wel eens kunnen gebeuren!

De eerste Sherlock Holmes film, waarin Jude Law te zien is als Dr. Watson en Mark Strong als de schurk, kwam in 2009 uit en was een groot succes. Twee jaar later kwam het tweede deel uit, waarvoor Downey en Law opnieuw terugkeerden als Sherlock en Holmes en het opnamen tegen een nieuwe slechterik, namelijk de uiterst intelligente en iconische Professor Moriarty (Jared Harris).

Nog een?
Hoewel het vervolg minder positief werd onthaald dan het origineel, wist het wel te overtuigen aan de box-office. Het kwam echter niet van een derde deel en meer dan 10 jaar later wachten we nog. Toch geeft regisseur Dexter Fletcher nu weer eens een positieve update!

Flechter vervangt namelijk Guy Ritchie voor het derde deel. Dit werd al bevestigd in 2019, maar vanwege de COVID-19-pandemie heeft het project de nodige vertraging opgelopen, maar eindelijk zit er weer wat schot in de zaak.

Reactie
Zo zegt Fletcher: "Vanwege de pandemie hebben we er een lange tijd niet aan kunnen werken. Maar ik denk wel echt dat het nog gemaakt gaat en zal worden. Ik denk ook dat het gemaakt moet worden, want het is een fantastisch verhaal".

"Ik weet alleen nog niet precies wanneer het ervan komt. We moeten ervoor zorgen dat de juiste mensen allemaal vrij zijn op hetzelfde moment zodat we er samen iets moois van kunnen maken. Ik weet dat de fans er nog steeds naar uitkijken en ook wij willen er maar wat graag aan beginnen, want we hebben een briljante film voor ogen. Ik hoop dat we er snel mee kunnen beginnen!"

NieuwsFilm

meest populair