Chris Hemsworth vreesde voor carrière na 'Ghostbusters'

Chris Hemsworth vreesde voor carrière na 'Ghostbusters'

Hij dacht dat die film alles zou verpesten.

In 2016 verscheen Ghostbusters in de bioscoop, een behoorlijk matige film waarin acteur Chris Hemsworth als actieheld ineens in een komische rol verscheen. Iets waar hij niet zeker van was of dat een goed idee was.

Hemsworth sprak met GQ en gaf toe dat hij zich best zorgen maakte over het scenario. Hij was zelfs bang dat het zijn carrière zou verpesten, omdat het script sterk gericht was op improvisatie.

Ghostbusters
"Ik zei tegen Paul [Feig, de regisseur]: 'er staat niet heel veel op de pagina, wat wil je dat ik doe?' Waarop hij antwoordde: 'Oh, dat zoeken we wel uit als je daar bent'," aldus Hemsworth.

"Dus ik dacht: waarom ook niet? Dus ik verscheen de dag voordat we zouden beginnen bij de studio en hij overhandigde het script. Ik las het en zei: 'Er staat nog steeds niet in. Wat doe ik hier?'"

Daarop meldde Feig dat ze zouden improviseren. "Mijn eerste reactie was: dit is niet alleen het einde van mijn carrière, ik ga deze film ook verpesten. Ik ga iedereen teleur stellen want dit heb ik nog nooit eerder gedaan. Wat doe ik hier?"

Gelukkig voor Hemsworth kon hij alles overwinnen door het "gevoel van kameraadschap en samenwerking" op de set. "90% van de film is volledig geïmproviseerd."

Hij vond het juist leuk om te doen.

NieuwsFilm

meest populair