'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verschijnt deze week op Disney+

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verschijnt deze week op Disney+

Je hoeft niet meer lang te wachten!

Deze week verschijnt Marvel Studios-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness al op Disney+. Woensdag om precies te zijn; vanaf die dag kan je de nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe op de streamingdienst bekijken.

Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness was een groot succes aan de box office. De film lijkt de grens van de 1 miljard dollar nog wel te gaan halen, en is in de Verenigde Staten de tiende (!) film van Marvel Studios die een wel heel indrukwekkende prestatie vestigt.

400 miljoen dollar
Alleen al in de Verenigde Staten is Doctor Strange in the Multiverse of Madness namelijk al goed gebleken voor een box office verdienste van 400 miljoen dollar. Daarmee is het de tiende ooit in het MCU die deze prestatie vestigt.

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness was een belangrijke, want deze laat meer zien van het multiversum, een verhaal dat onder meer opgezet is met series als Loki en WandaVision, maar ook de film Spider-Man: No Way Home.

Hieronder zetten we een en ander over de cast en de film nog eens voor je op een rij:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong | Releasedatum: 22 juni op DISNEY+
In Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

NieuwsFilm

meest populair