Nu al kritiek op 'te oude' Ryan Gosling als Ken in 'Barbie'

Nu al kritiek op 'te oude' Ryan Gosling als Ken in 'Barbie'

De acteur ziet eruit als de perfecte Ken, maar toch is niet iedereen blij.

Er komt een film over Barbie uit, waar je misschien van zou denken dat interesseert me niet. De casting is echter wel erg indrukwekkend. Margot Robbie kruipt namelijk in de huid van de wereldberoemde pop, terwijl Ryan Gosling haar vriend Ken zal spelen. Toch krijgt laatstgenoemde nu wat kritiek te verduren.

Recentelijk verscheen namelijk een eerste foto van Gosling als Ken, maar deze werd niet door iedereen even goed onthaald. Sommige mensen vinden namelijk dat Gosling te oud is om nog in de huid te kunnen kruipen van Ken. Deze groep toont online dan ook hun ongenoegen.

Kritiek
Hoewel Gosling er behoorlijk gespierd uitziet en zijn six-pack goed zichtbaar is op de onderstaande foto, vinden dus sommigen hem iets te oud om Ken te kunnen spelen. De acteur, o.a. bekend van Drive en La La Land, is inmiddels 41 jaar oud (en daarmee 10 jaar ouder dan Robbie), en dit is dus in de ogen van bepaalde mensen te veel.

Toch zou dit er niet echt toe mogen doen. Gosling wordt vaak gezien als een van de beste acteurs in Hollywood en niet alleen de foto geeft de indruk dat hij een overtuigende Ken zal neerzetten, ook heeft hij al héél wat verschillende rollen zijn carrière gehad, waardoor het dus wel goed lijkt te komen.



Niet de eerste keer
Het komt vandaag de dag echter wel vaker voor dat sommige mensen voor minder belangrijke redenen een acteur vervangen willen zien door iemand anders. Hier had ook Jason Momoa mee te maken in 2019, toen zijn 'dad bod' door internettrollen gezien werd als 'te dik' voor Aquaman.

De regisseuse van de film, Greta Gerwig, heeft echter al vaker hoge ogen weten te gooien met films als Lady Bird en Little Women, dus het lijkt wel snor te zitten!

NieuwsFilm

meest populair