Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen foto's van hun te vroeg geboren dochter

Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen foto's van hun te vroeg geboren dochter

Voor het eerst vaderdag voor Nick Jonas en Priyanka Chopra met baby Malti Marie die via een draagmoeder ter wereld kwam

Priyanka Chopra, bekend van een lange lijst films, waaronder Baywatch en The Matrix Resurrections, en Nick Jonas, een van de zangers van The Jonas Brothers, zijn de trotse ouders via een draagmoederschap van een veel te vroeg geboren kindje. Dochtertje Malti Marie had een valse start, zoals dat heet. Maar met alle goede zorgen is zij inmiddels het ziekenhuis uit.

Moederdag
Op moederdag hebben zij laten weten dat zij maanden in een emotionele achtbaan hebben gezeten. Na meer dan honderd dagen op de NICU (neonatale intensive care unit) zijn zij blij te kunnen melden dat hun baby thuis is.

Priyanka Chopra en Nick Jonas weten inmiddels uit ervaring hoe heftig zo'n tijd in het ziekenhuis is en danken de artsen en verpleegkundigen voor hun inzet. Zij melden ook: "Elke reis is uniek en verlangt een bepaalde mate van vertrouwen. Het is overduidelijk hoe kostbaar en perfect elk moment is."

Vaderdag
Op vaderdag plaatst Priyanka Chopra een schattige en toch stoere foto van vier benen in vier witte gympen. Op de gymschoenen van Nick Jonas staat MM's dad. Op elke schoen van hun dochtertje staat een M. Malti Marie heeft een vet enkelbandje om en een fleurig jurkje.

De foto van vaderdag vind jij hieronder. Priyanka Chopra schrijft: "Een fijne eerste vaderdag, mijn lief. Wat mij het meest gelukkig maakt, is om jou te zien met ons kindje. Wat een geweldige dag om thuis te komen. Ik houd van jou. Op veel meer moois!"



NieuwsFilm

meest populair