Producent over omstreden casting Chris Pratt als Super Mario

Producent over omstreden casting Chris Pratt als Super Mario

Is Pratt de meest geschikte persoon om een bolle Italiaanse loodgieter te spelen?

Chris Meledandri, oprichter en CEO van animatiehuis Illumination Studios (Sing, Despicable Me) maakte afgelopen maandag zijn opwachting tijdens een CineEurope-evenement, waar hij verschillende toekomstige films besprak.

Illumination komt de komende weken met Minions: The Rise of Gru, een film die door de coronapandemie ruim twee jaar werd uitgesteld. Meledandri liet duidelijk blijken dat we vanaf nu veel meer films van zijn bedrijf kunnen verwachten.

It's-a me, Chris Pratt!
Meledandri werd tijdens de bijeenkomst gevraagd naar de omstreden casting van de niet bepaald Italiaanse Chris Pratt als Mario in de volgend jaar te verschijnen Super Mario Bros.-film. Online waren de reacties op deze casting niet mals, maar Meledandri, zelf van Italiaans-Amerikaanse afkomst, liet weten dat we ons er geen zorgen over hoeven te maken dat de stem van Pratt Italianen zal beledigen. Aldus de producent:

"Chris werd gecast omdat we vonden dat hij een geweldige prestatie als Mario zou kunnen leveren. En nu de film voor 75% af is en na meer dan 15 opname-sessies kan ik zeggen dat Chris geweldig is als Mario. We hoeven ons geen zorgen te maken."

Super Mario Bros. moet in april 2023 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair