Guardians en de Thor van Natalie Portman op foto's 'Thor: Love and Thunder'

Guardians en de Thor van Natalie Portman op foto's 'Thor: Love and Thunder'

Nog zo'n twee weken tot de vierde Thor-film.

De film Thor: Ragnarok uit 2017 was al niet echt meer een Thor-solofilm, aangezien de Hulk daarin een bijzonder grote rol speelde. Ook in het aankomende Thor: Love and Thunder lijkt er weer een team-up te komen. Meerdere zelfs.

Het lijkt erop dat de God of Thunder van Chris Hemsworth eerst samenspant met de Guardians of the Galaxy waarmee hij aan het einde van Avengers: Endgame van de aarde vertrok. Hieronder zie je een nieuwe foto van Thor samen met Mantis (Pom Klementieff) en Star-Lord (Chris Pratt).


Hieronder zie je het personage Jane Foster / Mighty Thor van actrice Natalie Portman. Zij keert na enige jaren afwezigheid terug in het Marvel Cinematic Universe. Het lijkt erop dat zij duo gaat vormen met de Thor van Hemsworth. Wat hij ervan vindt dat zij de hamer Mjölnir hanteert, zal vast te sprake komen.


En als laatste ook nog een foto van de enige echte Thor zelf. De vraag is of hij na Love and Thunder nog terugkeert. Duidelijk is wel dat deze film vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscoopzalen te zien is.



NieuwsFilm

meest populair